Skyline of Malmo with Turning Torso Skyscraper seen from Sea

Vi på dinqr

Vår vision är att erbjuda den bästa QR-kodtjänsten på internet. Vi tror att vår kvalitétstjänst kommer att fylla en viktig funktion i takt med att QR-koder blir alltmer betydelsefulla i samhället.

Tre snabba om oss

Det finns mycket att säga om dinqr, men vi vet att inte alla har tid, så här är tre korta snabbfakta om oss.

Vad betyder dinqr?

Dinqr uttalas hos oss “dinker”, och namnet innehåller tre viktiga aspekter av dinqr. Du, dvs “din”, våra kunder är allt. QR - vår tjänst är specialiserad. Och så är det svenska eftersom vi har byggt tjänsten för att vara en svensk SaaS i världsklass.

QR varje dag!

Vi som står bakom dinqr jobbar med QR-koder, och har gjort så ett tag. Ämnet kan tyckas smalt, men om du läser lite på vår blogg så syns det förhoppningsvis att vi anser att det finns massor med intressant potential i ämnet.

Teknik spelar roll.

Vi är tekniknördar, så förutom kunder och QR-koder så pratar vi ofta om mjukvara och internet. Förhoppningsvis märks detta när man använder våra tjänster som vi själva anser är tekniklösningar i framkant.

Dinqr Grundarna Max, Magnus och Isak

Våra värdeord

I hjärtat av dinqr präglas vår verksamhet av tre grundläggande värdeord som speglar våra kärnprinciper och vägleder varje aspekt av vårt arbete.

Ärlighet & Klarspråk

Vi på dinqr anser att ärlighet är av yttersta vikt, vi är öppna och raka både gentemot kunder och anställda.

Säkerhet & Trygghet

Dinqr står för att prioritera säkerhet för både våra kunder och deras kunder högst.

Ge tillbaka

Vi vill engagera oss aktivt i samhället genom att stödja positiv samhällsutveckling, och kommer att ge tillbaka, alltid.

Upptäck mer innehåll på vår blogg.

Se alla blogginlägg »

Hur skannar jag en QR-kod?

Upptäck hur du enkelt skannar QR-koder med din smartphone och utforskar de oändliga möjligheterna de erbjuder. Börja skanna idag!